Retourneren

Binnen 14 dagen, rekenend vanaf de datum dat je de aankoop hebt ontvangen, kun je de bestelling uit de webshop (muv werk in opdracht) zonder problemen terugsturen of omwisselen. Wanneer de producten in ongebruikte en originele staat zijn teruggestuurd en ontvangen, ontvang je de terugbetaling of kunnen we het product omwisselen voor een ander product (mits het gewenste product op dat moment nog in voorraad is). 

Voor het retour sturen volg je onderstaande stappen: 

1. Registreer je retour:

Stuur en mail naar samberghuisvormgeving@gmail.com met het nummer van de bestelling, een beschrijving van de artikelen en de reden van retour (als je dit wilt delen). In het geval dat je een product wilt omwiselen, geef dan duidelijk aan welke artikelen je waarvoor wilt wisselen. Je ontvangt via mail het postadres waar je het artikel naar toe kunt sturen voor retour.

2. Voorbereiding van de verzending:

Vul het Sam Berghuis Vormgeving retourformulier uit de originele verpakking volledig in en voeg deze toe aan het pakket. Stop je aankopen zorgvuldig terug in de originele verpakking, inclusief eventuele opvulmaterialen (bijvoorbeeld extra materiaal ter bescherming) en plak het pakket goed dicht met sterke tape. De producten moeten in originele staat bij ons aankomen, dus let goed op bij het inpakken van je pakket. 

3. Terugsturen:

Selecteer een transporteur naar keuze en stuur het pakket naar het via mail ontvangen retouradres (zie stap 1). Voor de veiligheid raden we je aan een verzending altijd te voorzien van een tracking nummer (track & trace). De verantwoordelijkheid en kosten voor het retour sturen ligt bij jezelf. 

Wanneer we je retour hebben ontvangen zullen we de producten valideren en zo snel mogelijk een nieuw product toesturen of je terugbetalen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met samberghuisvormgeving@gmail.com.

Retourformulier verloren? Je kunt het ook hier downloaden.

 

© 2019 - 2021 Sam Berghuis Vormgeving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel