Garantie

Aankopen via de webshop

Op alle Sam Berghuis Vormgeving producten uit de webshop zit een garantie van een jaar op fabricagefouten. De garantie dekt geen veroudering van het product bij normaal gebruik zoals krassen en/ of vlekken. Als je snijpank wat versleten is geraakt, kan ik deze tegen een redelijke vergoeding weer als nieuw maken. Mocht er een probleem optreden na de garantie periode van een jaar dan zullen wij ons uiterste best doen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Werk in opdracht

Voor alle op maat gemaakte opdrachten die niet in de webshop zijn aangekocht, zoals tafels, kasten of andere producten informeren we je persoonlijk welke garanties van toepassing zijn.

Handgemaakt 

Alle Sam Berghuis Vormgeving producten zijn handgemaakt en we willen je er attent op maken dat kleine imperfecties voor kunnen komen. Vanwege het werken met hergebruikt materiaal, ontwerpen we unieke combinaties van houtsoorten en materialen, elk product is dan ook uniek.

Artikelen kado geven / ontvangen

Om je producten een lange levensduur mee te kunnen geven we je bij elke aankoop enkele onderhoudstips via een handzaam boekje. Je kunt deze tips ook hier nog eens nalezen. Mocht je een aankoop doen om kado te geven aan iemand anders, geef hen het bijbehorende instructieboekje erbij zodat de ontvanger er ook nog lang plezier van kan beleven!

 

© 2019 - 2021 Sam Berghuis Vormgeving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel