Algemene voorwaarden

ONDERHOUD

Ik heb de snijplanken uit de webshop met aandacht gemaakt, en hoop dat je er lang plezier van zult hebben. Als je onderstaande aanwijzingen opvolgt, gaat de snijplank jaren mee.

1) Schoonmaken

Houten snijplanken kan je het beste schoonmaken met een schone, vochtige doek. Als dat niet voldoende is, dan kan afwassen onder de kraan helpen. Droog daarna de snijplank goed af, en zet hem weg op een koele droge plek. Als de snijplank erg vies is geworden, helpt het om deze in te wrijven met grof (zee)zout en witte azijn of citroensap, en dan flink boenen. Daarna afspoelen onder de kraan, afdrogen en op een koele plek wegzetten om goed te laten drogen. Daarna graag verzorgen met olie.

2) Verzorging

Eens in de maand verzorgen met olie houdt de snijplank in goede conditie. Druivenpitolie is hiervoor erg geschikt. Olijfolie en slaolie niet, deze maken de plank kleverig.

3) Nooit doen!

Stel een snijplank niet langdurig bloot aan vocht: hij trekt dan krom of gaat scheuren. Zet een snijplank nooit in de volle zon, of naast een radiator of kachel. En doe een snijplank nooit in de vaatwasser! De extreme temperatuur, vochtigheid en agressieve chemicaliën maken de snijplank onherstelbaar stuk.

4) Na alle goede raad nog dit:

Ik heb de snijplank met zorg gemaakt. Mocht er desondanks iets mankeren aan de snijplank, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen (zie ook: Garantie). Als je snijpank wat versleten is geraakt, kan ik deze tegen een redelijke vergoeding weer als nieuw maken.

Ik hoop dat de snijplank getuige mag zijn van heel veel goede maaltijden met dierbaren, gezellige avonden met een goed glas wijn en lekkere kaas, en jarenlang jouw trouwe hulp zal zijn in de keuken!

GARANTIE

Aankopen via de webshop

Op alle Sam Berghuis Vormgeving producten uit de webshop zit een garantie van een jaar op fabricagefouten. De garantie dekt geen veroudering van het product bij normaal gebruik zoals krassen en/ of vlekken. Als je snijpank wat versleten is geraakt, kan ik deze tegen een redelijke vergoeding weer als nieuw maken. Mocht er een probleem optreden na de garantie periode van een jaar dan zullen wij ons uiterste best doen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Werk in opdracht

Voor alle op maat gemaakte opdrachten die niet in de webshop zijn aangekocht, zoals tafels, kasten of andere producten informeren we je persoonlijk welke garanties van toepassing zijn.

Handgemaakt

Alle Sam Berghuis Vormgeving producten zijn handgemaakt en we willen je er attent op maken dat kleine imperfecties voor kunnen komen. Vanwege het werken met hergebruikt materiaal, ontwerpen we unieke combinaties van houtsoorten en materialen, elk product is dan ook uniek.

De garantie dekt geen veroudering van het product bij normaal gebruik zoals krassen en/ of vlekken.

Artikelen kado geven / ontvangen

Om je producten een lange levensduur mee te kunnen geven we je bij elke aankoop enkele onderhoudstips via een handzaam boekje. Je kunt deze tips ook hier nog eens nalezen. Mocht je een aankoop doen om kado te geven aan iemand anders, geef hen het bijbehorende instructieboekje erbij zodat de ontvanger er ook nog lang plezier van kan beleven!VERZENDEN

Nadat de bestelbevestiging en betaling ontvangen zijn, streven we ernaar de producten uit de webshop binnen 3 tot 5 werkdagen te leveren (binnen Nederland). Heb je een spoedverzoek, stuur ons dan een mailtje om te overleggen wat we voor je kunnen doen.

In het (incidentele) geval van een korte afwezigheid van onze kant, zullen we de (eventuele) impact op de opvolging en verzending van bestellingen vooraf vermelden in de webshop.

We rekenen geen verzendkosten bij een bestelling van €120 of meer.

Voor kleinere bestellingen brengen wij verzendkosten in rekening volgens de tariefstelling van PostNL voor verzending binnen Nederland.

Bij pakketpost ontvangt u een track en trace code.RETOURNEREN

Binnen 14 dagen, rekenend vanaf de datum dat je de aankoop hebt ontvangen, kun je de bestelling uit de webshop (muv werk in opdracht) zonder problemen terugsturen of omwisselen. Wanneer de producten in ongebruikte en originele staat zijn teruggestuurd en ontvangen, ontvang je de terugbetaling of kunnen we het product omwisselen voor een ander product (mits het gewenste product op dat moment nog in voorraad is).

Voor het retour sturen volg je onderstaande stappen:

1. Registreer je retour:

Stuur en mail naar samberghuisvormgeving@gmail.com met het nummer van de bestelling, een beschrijving van de artikelen en de reden van retour (als je dit wilt delen). In het geval dat je een product wilt omwiselen, geef dan duidelijk aan welke artikelen je waarvoor wilt wisselen. Je ontvangt via mail het postadres waar je het artikel naar toe kunt sturen voor retour.


2. Voorbereiding van de verzending:

Vul het Sam Berghuis Vormgeving retourformulier uit de originele verpakking volledig in en voeg deze toe aan het pakket. Stop je aankopen zorgvuldig terug in de originele verpakking, inclusief eventuele opvulmaterialen (bijvoorbeeld extra materiaal ter bescherming) en plak het pakket goed dicht met sterke tape. De producten moeten in originele staat bij ons aankomen, dus let goed op bij het inpakken van je pakket.

3. Terugsturen:

Selecteer een transporteur naar keuze en stuur het pakket naar het via mail ontvangen retouradres (zie stap 1). Voor de veiligheid raden we je aan een verzending altijd te voorzien van een tracking nummer (track & trace). De verantwoordelijkheid en kosten voor het retour sturen ligt bij jezelf.

Wanneer we je retour hebben ontvangen zullen we de producten valideren en zo snel mogelijk een nieuw product toesturen of je terugbetalen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met samberghuisvormgeving@gmail.com.

Retourformulier verloren? Je kunt het ook hier downloaden.PRIVACY

Privacy - sitebezoek
Sam Berghuis Vormgeving respecteert de privacy van alle gebruikers van zijn website en de persoonlijke informatie zal dan ook vertrouwelijk worden behandeld.
Wij willen graag open zijn over de gegevens die wij in ons systeem verzamelen. In het geval dat je je persoonsgegevens zou willen inzien, verwijderen of veranderen dan kun je contact opnemen: samberghuisvormgeving@gmail.com

Privacy - bij aankopen en verzendingen via de webshop
Wanneer je een online aankoop doet, wordt er gevraagd naar de volgende gegevens; adres, emailadres en je telefoonnummer.

Deze informatie bewaren wij om eventuele informatie over de verzending te kunnen verstrekken. Om de producten te verzenden deelt Sam Berghuis Vormgeving de gegevens van de consument met de transporteur die de levering zal verzorgen. Deze gegevens mag de transporteur enkel voor deze doeleinden gebruiken.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2019 - 2021 Sam Berghuis Vormgeving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel